Leveransvillkor

LEVERANSEN TAR VANLIGTVIS 7 ARBETSDAGAR OCH LEVERERAS HEM ELLER TILL DITT NÄRMSTA POSTOMBUD. DU FÅR ALLTID EN ORDERBEKRÄFTELSE PÅ MEJL. I bekräftelsen finner du uppgifter om VARAN, pris, BETALNINGSMETOD och leveransadress. OM NÅGONTING I ORDERBEKRÄFTELSEN INTE SER RÄTT UT SÅ HÖR AV DIG TILL OSS DIREKT. ALLA VAROR SKICKAS I nedbrytbara PAPPERSFÖRPACKNINGAR. tejpen vi använder är plastfri. leveransboxen och tejpen sorteras som pappersförpackningar. klistermärket sorteras som brännbart.

Ångerrätt och retur

VÅR FILOSOFI ÄR ATT GE NYTT LIV ÅT KLÄDER SOM LÄNTAR EFTER ATT FÅ BÄRAS. VI BEHÖVER ALLA TÄNKA OM NÄR DET GÄLLER KONSUMTION OCH HUR DEN PÅVERKAR MILJÖN. FÖR ATT MINSKA ONÖDIGA RETURER VILL VI ATT DU TÄNKER IGENOM DITT KÖP. OM DU INTE ÄR NÖJD MED DITT KÖP SER VI HELLRE ATT DU SÄLJER VIDARE VARAN TILL NÅGON SOM UPPSKATTAR DEN MER. VID KÖP AV VAROR PÅ WEBSHOPEN HAR DU SOM KUND EN 14 DAGARS ÅNGERRÄTT SOM GÄLLER FRÅN DEN DAGEN DU MOTTAGIT DIN LEVERANS. OM DU VILL RETUNERA EN VARA MÅSTE DU HÖRA AV DIG TILL OSS GENOM ATT MEJLA TILL INFO@TUVA.EU. I DITT MEDDELANDE SKA DITT NAMN, DIN ADRESS, E-POSTADRESS, ORDERNUMRET SAMT VILKA VAROR SOM RETURNERINGEN GÄLLER FRAMGÅ KLART OCH TYDLIGT. DU BÖR OMEDELBART OCH SENAST INOM LAGSTIFTAD 14 DAGAR EFTER ÅNGERMEDDELANDET RETURNERA PRODUKTERNA TILL OSS. DU STÅR FÖR FRAKT, LEVERANS OCH SKICK PÅ PRODUKTERNA VID RETUR, PRODUKTERNA BÖR DÄRFÖR SKICKAS VÄLPAKETERADE OCH I URSPRUNGLIG FÖRPACKNING. PÅ ÅTERBETALNINGSBELOPPET FÖRBEHÅLLER VI OSS RÄTTEN ATT DRA AV EN SUMMA MOTSVARANDE VÄRDEMINSKNINGEN JÄMFÖRT MED VARANS URSPRUNGLIGA VÄRDE VID ANVÄND ELLER SKADAD PRODUKT.

Frågor

ALLA PRISER I BUTIKEN ANGES I SEK OCH ÄR INKL. MOMS. HAR DU INTE FÅTT DIN ORDERBEKRÄFTELSE? KOLLA I SKÄPPOSTEN, IBLAND HAMNAR DEN DÄR! vill du sälja ett plagg till oss? skicka gärna ett mejl!

HAR DU NÅGRA FRÅGOR, OM KLÄDERNA ELLER ANNAT, SKICKA GÄRNA ETT MEJL! KÄRLEKSBREV SKICKAS TILL SAMMA ADRESS.

Kontakt