SISTA DAGARNA I PALMA.

De sista dagarna av resan har jag och pappa spenderat i Palma. Palma är väl fint på sina ställen men gillar Sóller mer. Lite för stort och turistigt i Palma för min smak. Men fiin utsikt ifrån vårt första hotell:)
Jag tog ett bad och läste. Gillar boken än så länge! Det är ett fint språk och redan från de första sidorna släpps man in i ett nytt universum som jag gillar att befinna mig i. Det är en sådan bok som man fastar i och när man kollar på klockan har det gått en timme, men känts som en kvart.
Vatten i städer är fint, som kanalen hemma i Malmö. Skämt åt sido. Palma påminner lite om Barcelona, iaf den gamla delen. Gillade den gamla delen och santa catalina mest.
Har sett fina gamla fasader. Tänk va om man hade haft ett sånt fönster i sitt sovrum.
Skrev vykort i solen innan idag för att det kan man väl göra om man är på resa. Tycker att man borde skicka mer post. Tråkigt att folk inte skickar brev längre, ska göra mitt bästa för att bidra till att hålla det vid liv<3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *