SISTA DAGARNA I PALMA.

De sista dagarna av resan har jag och pappa spenderat i Palma. Palma är väl fint på sina ställen men gillar Sóller mer. Lite för stort och turistigt i Palma för min smak. Men fiin utsikt ifrån vårt första hotell:)
Jag tog ett bad och läste. Gillar boken än så länge! Det är ett fint språk och redan från de första sidorna släpps man in i ett nytt universum som jag gillar att befinna mig i. Det är en sådan bok som man fastar i och när man kollar på klockan har det gått en timme, men känts som en kvart.
Vatten i städer är fint, som kanalen hemma i Malmö. Skämt åt sido. Palma påminner lite om Barcelona, iaf den gamla delen. Gillade den gamla delen och santa catalina mest.
Har sett fina gamla fasader. Tänk va om man hade haft ett sånt fönster i sitt sovrum.
Skrev vykort i solen innan idag för att det kan man väl göra om man är på resa. Tycker att man borde skicka mer post. Tråkigt att folk inte skickar brev längre, ska göra mitt bästa för att bidra till att hålla det vid liv<3

FORTSÄTTNINGEN SOM FÖLJER – KVÄLLEN I BILDER.

Efter lunchen som bestod av en supergod soppa åt jag ost eftersom ost är bland det finaste vi har. Det regnade lite så jag satt inne och läste en stund.
Det växer citrusfrukter prick överallt. Gillar starkt.
Vi fotade även middagsdukningen.
Jag är snart i en tidning nära dig;)
Till middag fick vi bland annat dumplings som ju är så försvinnande gott.
Fina!
Trevlig middag en trevlig dag.
Hoppas att ni i Sverige också harebra;)
Puss.

EN MORGON I SÓLLER I BILDFORMAT.

Vaknade vid nio i mitt fina rum som är rosa och allt. Läste lite i min bok, just nu är det Jag ger dig solen av Bandy Nelson eftersom Tilda rekommenderade den, hoppas på att hon har bra boksmak. Har inte ännu kommit så långt i den men är förväntansfull.
Följdes av en dusch vid tio med bergsutsikt = väldigt trevligt.
Dagens klänning som-egentligen-är-lite-för-kall-men-hoppas-på-sol.
Uppdatering: har jeans under pga ännu inte jättevarmt, men hoppet finns kvar.
Citronträd ser man lika ofta som man ser en falafelkiosk i Malmö. Nu när jag tänker på det så vet jag inte vilket jag föredrar men tror typ att det blir citroner.
11:00 åt jag frukost.
Jordgubbar och yoghurt en marsmåndag?! Går för övrigt runt i sandaler och har rosa nagellack på tårna. Trodde att jag gillade mörker, stickade tröjor och ett regnigt Malmö men tror att jag är beredd att ändra uppfattning för detta är väldigt härligt.
Just ja, jag är här med pappa som ska göra ett reportage till lantliv. Han ska fota några dagar här vi bor och sedan åker vi vidare. Vi har inte riktigt bestämt vart för sånt bestämmer vi alltid i sista stund. Men kanske nån dag i Port de Sóller och nån i Palma. Förr hänge jag alltid med pappa på jobbresor och det är så kul för man träffar alltid roliga spännande människor och kommer till ställen man annars inte skulle.

Jag läser böcker å går omkring å äter frukt å agerar ibland assistent till pappa.
Klockan är nu halv ett och det luktar mat ifrån det stora köket, jag och kocken har pratat en del om matlagning och nu ska han visa mig hur man gör dumplings. Sedan får vi se vad som mer händer idag:)