MINA SENASTE INKÖP.

Tänkte dela med mig av mina senaste inköp eftersom jag är väldigt nöjd:)
Samlat på mig en del fina saker till lägenheten, till våren, blommor, böcker och lite annat. Så häng på om du vill se mer!
I förra veckan var jag och kompisarna på Jeu De Paume i Paris! Vi såg bland annat en utställning av fotografen Luigi Ghirri. Väldigt fina bilder så var ju typ tvungen att köpa denna postern med hem! Älskar fotokonst från 70-talet, känslan, färgerna aaaallt. Tyckte blev fint på väggen.
Länge letat efter en palettbladsblomma som är sådär extra fin. Affärerna tycks ha slutat sälja dem vilket jag anser märkligt. Men tillslut hittade jag denna fina som fått plats i mitt köksfönster. Tänker att den ska få många bebisar.
Solisar och droppformade örhängen från &other stories. Känns vårligt även om vädret inte gör det riktigt än(:
Tre nya böcker!
Älskar att köpa böcker vilket har resulterat i att jag har så många på lager men ändå härligt.
Denna köpte jag på Shakespeare and Company i Paris! Verkade lite rolig samtidigt som den verkade fin och relaterbar.
Även denna klassikern från Shakespeare & Co.
Sista boken köpte jag på en second hand i Malmö för 8:-. Kändes lite dyrt men fick gå. Mikael Niemi skriver kul och detta är hans debutroman som jag ännu inte läst.
Det var allt jag hade att visa för denna gång. Nöjd&glad blev fint här hemma med nya tavlan tycker jag!
Jag och mina två tår nere i vänsterhörnet säger tack&godnatt<3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *