EN MORGON I SÓLLER I BILDFORMAT.

Vaknade vid nio i mitt fina rum som är rosa och allt. Läste lite i min bok, just nu är det Jag ger dig solen av Bandy Nelson eftersom Tilda rekommenderade den, hoppas på att hon har bra boksmak. Har inte ännu kommit så långt i den men är förväntansfull.
Följdes av en dusch vid tio med bergsutsikt = väldigt trevligt.
Dagens klänning som-egentligen-är-lite-för-kall-men-hoppas-på-sol.
Uppdatering: har jeans under pga ännu inte jättevarmt, men hoppet finns kvar.
Citronträd ser man lika ofta som man ser en falafelkiosk i Malmö. Nu när jag tänker på det så vet jag inte vilket jag föredrar men tror typ att det blir citroner.
11:00 åt jag frukost.
Jordgubbar och yoghurt en marsmåndag?! Går för övrigt runt i sandaler och har rosa nagellack på tårna. Trodde att jag gillade mörker, stickade tröjor och ett regnigt Malmö men tror att jag är beredd att ändra uppfattning för detta är väldigt härligt.
Just ja, jag är här med pappa som ska göra ett reportage till lantliv. Han ska fota några dagar här vi bor och sedan åker vi vidare. Vi har inte riktigt bestämt vart för sånt bestämmer vi alltid i sista stund. Men kanske nån dag i Port de Sóller och nån i Palma. Förr hänge jag alltid med pappa på jobbresor och det är så kul för man träffar alltid roliga spännande människor och kommer till ställen man annars inte skulle.

Jag läser böcker å går omkring å äter frukt å agerar ibland assistent till pappa.
Klockan är nu halv ett och det luktar mat ifrån det stora köket, jag och kocken har pratat en del om matlagning och nu ska han visa mig hur man gör dumplings. Sedan får vi se vad som mer händer idag:)


2 reaktioner till “EN MORGON I SÓLLER I BILDFORMAT.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *